Palvelut

Elämänkirjontaa sanoilla

Luovan kirjoittamisen kurssi sopii jokaiselle kirjoittamisesta kiinnostuneelle. Kurssilla tutustutaan omaan luovuuteen ja kirjoittajuuteen. Tavoitteena on hyödyntää omia havaintoja ja kokemuksia kirjoittamisessa.

Aiempaa kokemusta ei tarvita, ideana on viritellä ilmaisua monenlaisia harjoituksia tekemällä. Harjoitukset puretaan ryhmässä keskustellen. Kurssi on noin 15 oppitunnin pituinen. Elämänkirjontaa sanoilla järjestetään tarpeen mukaan myös suljettuna verkkoryhmänä.

Tutkimusmatkalla minuun

Vertaisuuteen perustuva pitkäaikainen ryhmä esimerkiksi ison elämänmuutoksen kohdanneille. Tavoitteena on luovuudesta nauttiminen ja itsetuntemuksen lisääntymisen kautta oman hyvinvoinnin kohentuminen. Ryhmä kokoontuu kymmenen kertaa, puolitoista tuntia kerrallaan. Tutkimusmatkalla minuun on toteutettu kahdesti yhteistyössä VIOLA – väkivallasta vapaaksi ry:n kanssa.

Erikseen sovittavat lyhyet ja pidemmät kirjoittamistyöpajat

  • yksilöille ja ryhmille
  • kasvokkain ja verkossa
  • virkistystoiminnaksi työpaikoille

Voimauttavaa valokuvaa ja kirjoittamista

Voimauttavaa valokuvaa ja kirjallisuusterapeuttisia menetelmiä yhdistävät työpajat ja ohjatut prosessit esimerkiksi työyhteisöjen hyvinvoinnin kehittämiseen yhteistyössä voimauttavan valokuvan menetelmäohjaaja Johanna Kuusiston kanssa.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sopiva kokonaisuus!

Sopimus- ja laskutusyhteistyökumppanini on Pohjois-Karjalan Napakka Osuuskunta.