Työväline, kukkakimppu

Kirjoittaminen on elämäni isoin tuska ja riemu / Voisinko olla kirjoittamatta? / Kukaan ei voi tulla tontilleni / Ei kukkakimpuilla tarvitse lähestyä.

Voisinko olla kirjoittamatta? / Voiko ihminen olla olematta? Kuolla? / Ei kukkakimpuilla tarvitse lähestyä / Mieluummin pidän etäisyyttä. Pidän läheisyyttä velttoutena.

Voiko ihminen olla olematta? Kuolla? / Kirjoittaminen on elämän kipua. Häpeä on työväline. / Mieluummin pidän etäisyyttä. Pidän läheisyyttä velttoutena. / Mutta rakastan ihmistä. Ei pidä luulla muuta.

Kirjoittaminen on elämän kipua. Häpeä on työväline. / Kukaan ei voi tulla tontilleni. / Mutta rakastan ihmistä. Ei pidä luulla muuta. / Kirjoittaminen on elämäni isoin tuska ja riemu.

Reilu viikko on antologiakurssin startista. Se oli juuri niin mainiota, kuin etukäteen kuvittelin. Innokasta ja sitoutunutta väkeä, joka haluaa kehittää tekstejään kohti julkaisua. Kirjoitimme tietysti myös ihka uusia tekstejä. Yksi harjoituksista oli pantoum, jonka kirjoitin itsekin. Ei minussa juuri runoilijan vikaa ole, mutta summaahan tuo kirjoittamispohdinnat arkikurimuksessa.

Share

Vastaa